Hoitokoti Kangaskartano Oy

Kokkolantie 659, 44740 KEITELEPOHJA
Puh. 044 2810 869

E-mail: kaarina.kangaskartano@outlook.com
E-mail: sami.kangaskartano@outlook.com

Alkoholiriippuvaisen katkaisuhoito tapahtuu yksilöä kunnioittaen

Hakeudu katkaisuhoitoon heti

Katkaisuhoitoon voi hakeutua lääkärin lähetteellä joka päivä. Hoitopaikka on varattava etukäteen ja varauksen voit tehdä itse, puolisosi, ystäväsi, päihdetyöntekijäsi tai lääkärit. Usein hoitopaikka järjestyy jo samalle tai seuraavalle päivälle.  Päihtyneenä oleminen ei estä katkaisuhoitoon hakeutumista. Tärkeintä on, että prosessi saadaan alulle.

Katkaise päihdekierre

Meillä voit katkaista päihdekierteen. Henkilökuntamme on osaavaa ja ammattitaitoista ja tukee sinua koko katkaisuhoidon ajan. Yksityisyyttäsi kunnioitetaan ja jokainen asiakas on meille yksilö, jolla on omat yksilölliset tarpeensa. Meillä pystyt ottamaan etäisyyttä arkeen ja keskittyä toipumiseen. Tarvittaessa suunnittelemme kanssasi myös jatkohoitoa tai ohjaamme oman kuntasi päihdepalveluiden piiriin.

Suosittelemme 5 – 7 päivän vieroitusjaksoa

Vieroitusjakso sisältää vieroitusoireiden mukaisen lääkehoidon, terveydentilan seurannan, huolenpidon, päivittäiset ruokailut ja ennen kaikkea lepoa. Katkaisuhoidon lääkitys toteutetaan lähetteen mukaisesti. Tarvittaessa konsultoimme Hoitokoti Kangaskartanon katkaisuhoidon toteutuksesta vastaavaa lääkäriä.

Päihteettömyyden seurantaan alkometri

Navigaatio